2011. július 26., kedd

Sachar, Louis: Stanley, a szerencse fia - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Stanley, a szerencse fiaA könyv listaára: 1990 Ft. Leírás:
Stanley kis tizenéves fiú, akinek állandóan pechje van. Ez azonban nem izgatja különösebben, hiszen a pech örökletes a családban. Már a dédnagypapának is állandóan pechje volt, azért is kellett kivándorolnia Lettországból Amerikába, de nem volt szerencsésebb a többi Stanley sem, pedig próbálkoztak mindenféle dologgal. Stanley papája például elhasznált edzőcipők újrahasznosításával kísérletezik (be is lengi a kis lakást az égett gumi bűze és a lábszag), maga a főhős is egy edzőcipőn bukik le. Azt hiszik, lopta - pedig dehogy! A pech azonban pech, a kis Stanley javítóintézetbe kerül. Külön intézet ez, lényegében néhány sátor egy hatalmas, kiszáradt tófenék kellős közepén. Az ide utaltaknak mindennap egy hatalmas gödröt kell kiásniuk a rekkenő melegben. Nemcsak roppant elcsigázó, de fölöttébb unalmas is ez a munka. Márpedig a regény éppen ennek a tábornak az életéről szól. A mindennapi gödörásásról. És mégis, roppant érdekes. Hisz egy kisközösség mindennapjairól szól, a különös környezet és szituáció hatására és keretében pedig minden gesztus, mozdulat, érzelem, szóváltás különös hangsúlyt, jelentőséget kap. Szinte semmi sem történik a regényben, az olvasó mégis úgy érzi, mintha Jules Verne, Mark Twain vagy éppen Fekete István kiskamasztörténeteit bújná. Izgalom, kaland, humor, groteszk jellemzi a regényt, és valami igen finom, éppen nem didaktikus jellegű pedagógia. A végén persze - egy szinte mesebeli fordulattal, amely azonban hihetővé varázsolódik - a peches Stanley a szerencse fia lesz, megérdemelten. - Kiskamaszoknak és felnőtteknek egyaránt ajánlható. ISBN: 978-963-9884-80-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 14:45
. Sachar, Louis: Stanley, a szerencse fia - Jelenlegi ára: 1 690 Ft

Fontos