2011. július 29., péntek

Bodnár Zsolt: Építési közbeszerzés - Jelenlegi ára: 3 790 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Építési közbeszerzésA könyv listaára: 3990 Ft. Leírás:
A maga teljességében mutatja be a kötet a közbeszerzés által megvalósuló építkezések vonatkozó joganyagát a tervezéstől a már elkészült épület átadásáig, a hazai és EU-s jogi gyakorlatot egyformán figyelembe véve. A bevezetést követően olyan témakörök kerülnek terítékre, mint az építési beruházás mint a közbeszerzés tárgya, az építési beruházás előkészítése és a tervpályázat, a közbeszerzési eljárási rendek és fajtáik, a közbeszerzési eljárást megindító eljárás és dokumentáció, valamint annak lefolytatása, a szerződés megkötése és módosítása, továbbá a szerződés teljesítése. Az utolsó fejezetben esik szó a pótmunka és a többletmunka közbeszerzési problémáiról. A függelék tartalmazza az 1. számú mellékletet a 2003. évi CXXIX. törvényhez. A szakkönyv egyaránt ajánlható ajánlatkérőknek és -tevőknek, közbeszerzés keretében megrendelt kivitelezői munkára szerződő alvállalkozóknak, valamint azoknak, akik közbeszerzőként vagy építőipari szakemberként érdeklődnek a közbeszerzés jogi háttere iránt. ISBN: 978-963-295-127-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 790 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:10
. Bodnár Zsolt: Építési közbeszerzés - Jelenlegi ára: 3 790 Ft

Fontos